sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Jaa mitähän tähänkin nyt kirjottais....

Miksi toi otsikko on niin vaikea keksiä....

No nyt on sitten matkusteltu Japanissa, meinaan maanantaista keskiviikkoon oltiin Kiotossa ja torstai ja perjantai oltiin Disneylandissä.

Meillä on ollut aikamoista onnea mukana koko ajan. Säät on ollut hyviä, tosin tällä viikolla on ollut välillä aika kuuma. Lauantaina taisi olla yli 28 astetta lämmintä. Muuntenkin koko viikko on ollut lämmintä, joka päivä on ollut yli 20 astetta. Monesti junissa ja busseissa on ollut tilaa istua, tosin joskus on ollut todella ahdasta.

Disneylandissa ja Disney Sea:ssä oli aika vähän ihmisiä, siis normaaliin verrattuna. Silti siellä on paljon porukkaa. Pisimmät jonot mitä nähtiin oli 50 min. Normaalisti ne on 1,5 tuntia. Molempiin mentiin heti aamusta ja käytiin eri laitteissa, parhaimmillaan käveltiin sisään suoraan laitteisiin ilman jonottamista. Käytiin kaikissa vuoristoradoissa ja muissa parhaimmissa laitteissa. Joka laitteessa ei pysty käymään päivässä, varmaan pari kolme päivää veisi käydä kaikki laitteet läpi kerran. Alueet on aika isoja ja todella hienosti tehty. Laitteet on tosi mahtavia ja huono puoli onkin siinä että niiden jälkeen kaikki Suomen laitteet ei tunnu enään miltään.

Kaveri lähti tänään takaisin Suomeen. Se tarkoittaa että enään on yksi viikko jäljellä. Huomenna mennään Yukon kavereiden kanssa viettämään iltaa. Tänään käytiin paikallisessa rautakaupassa ostamassa pakkaustarvikkeita koska kaverin koriste pitää lähettää Suomeen postilla ja se pitää pakata paremmin jotta se ei mene rikki. Sen jälkeen käytiin kylässä sukulaisten luona jossa syötiin herkullista ruokaa ja juteltiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti